Advertisement

Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün Şarkı Sözleri - Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün (Akustik) mp3 indir ve müzik ... - Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam.

Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün Şarkı Sözleri - Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün (Akustik) mp3 indir ve müzik ... - Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam.. Gönlün şarkı sözleri i̇ndir , irmak arıcı şarkıcı albümleri , irmak arıcı gece gibi gönlün mobil mp3 i̇ndir. Gece gibi gönlün şarkı sözleri. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Sebebi sensin, duygusuzluğumun yorulmuşluğumun… gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam!

Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam! Elimde olsa, sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır nefesimdin, bana el oldun ellerin oldun, ellerin oldun. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gönlün şarkı sözleri i̇ndir , irmak arıcı şarkıcı albümleri , irmak arıcı gece gibi gönlün mobil mp3 i̇ndir. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır.

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün Şarkı Sözleri, Şarkı Sözü ...
Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün Şarkı Sözleri, Şarkı Sözü ... from i1.wp.com
Gün doğmuş çiçek açmış banane? Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Irmak arıcı lyrics powered by www.musixmatch.com. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa, sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır nefesimdin, bana el oldun ellerin oldun, ellerin oldun. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam!

Onu bunu gönlüne, ömürlük diye.

Gönlün şarkı sözleri i̇ndir , irmak arıcı şarkıcı albümleri , irmak arıcı gece gibi gönlün mobil mp3 i̇ndir. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Leman mahmudova hace 2 meses. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. En sevdim şarkı irmak arıcı gece gönlüm.

Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün şarkı sözleri. En sevdim şarkı irmak arıcı gece gönlüm.

Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün şarkısı sözleri(lyrics) - YouTube
Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün şarkısı sözleri(lyrics) - YouTube from i.ytimg.com
Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin, duygusuzluğumun. Irmak arıcı şarkı sözleri,irmak arıcı. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

En sevdim şarkı irmak arıcı gece gönlüm. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gönlün şarkı sözleri i̇ndir , irmak arıcı şarkıcı albümleri , irmak arıcı gece gibi gönlün mobil mp3 i̇ndir. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam! Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün şarkı sözleri. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye, koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Gece Gibi Gönlün Indir - Images | Şəkillər
Gece Gibi Gönlün Indir - Images | Şəkillər from muzikmp3indir.com
Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Irmakarc?hl=tr en sevdim şarkı irmak arıcı gece gönlüm. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam!

Gün doğmuş çiçek açmış banane?

Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. En sevdim şarkı irmak arıcı gece gönlüm. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin, duygusuzluğumun. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam! Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Leman mahmudova hace 2 meses. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Irmak arıcı'nın, zula müzik etiketiyle yayınlanan gece gibi gönlün isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Bu sayfada irmak arıcı adlı şarkıcıya/gruba ait gece gibi gönlün şarkısının sözleri bulunmaktadır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün.

Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Posting Komentar

0 Komentar